Belső lélekutazás

SGM - Soul guided módszerek

Légy ébren

Sem félni sem megijedni nem kell, inkább ÉBEREN élni.

Számtalan viharon megyünk keresztül, de rajtunk múlik, hogy hogyan vesszük a hullámokat, és tartjuk-e az útirányt.

Neked szól a...

Belső lélekutazás

Mi az?

Az SGM szemléletmód

 

Beszélgetünk, kicsit másképp. Csukott szemmel. Kicselezzük az egót.

Mert “Jól csak a szívével lát az ember.” Én tovább szövöm ezt a gondolatot: 

Jól csak a szívével gondolkozik az ember.

Jól csak a szívével érez, hall, érint(kezik) az ember. 

Mintha levennénk az öt érékszervünkről az illúzió szemüvegét, maszkját, füldugóját, kesztyűjét. Az SGM szemléletmódra 2015 óta, könyveim írása során tanítanak folyamatosan az égiek.

Jézus, aki azt kérte, hogy Jeshuának nevezzem, ő is ezzel a módszerrel gyógyította meg a VAK EMBERT. 

Ezzel a szemlélettel íródott a Lelkek Tánca 1-2,  spirituális történelmi regényem is, melyben egy egészen más nézőpontból mutatom be legendás történelmi személyek életét és karmikus kiegyenlítődéseiket.

Szolgáltatások:

  • Egyéni Belső iránytű konzultáció: 2 órás beszélgetés és meditáció, a belső iránytű erősítésére kifejlesztett technikák elsajátítása. Választ kaphatsz egyéni kérdéseidre, kételyeid megszűnnek,  és a dolgok maguktól kezdenek megoldódni körülötted, az életed egyenesbe kerül.    Ára: 75EUR /alkalom  
  • Lélekutazás: 2 órás meditáció, ahol én is veled meditálok, és az előző életekbe utazunk együtt, ahol feltárhatjuk a jelenlegi elakadásokra, és kérdéses élethelyzeteke és kapcsolatok miértjére a választ, mely által oldjuk és gyógyítjuk azokat.              Ára: 75 EUR /alkalom

 

Rétegek

Az emberi lélek rétegei

Az emberi lélek ugyanolyan rétegezett, mint a fizikai test. A tudatos énünk a külső bőrfelület, a tudatalatti réteg, pedig olyan, mint a fizikai testben a belső szervek. Ez tökéletesen szimbolizálja azt, hogy mennyivel több minden rejlik a nem látható rétegekben.

A tudatalattinkban elraktározott előző életbeli emlékek, érzések, karmikus kiegyenlítési feladatsorok vezérlik cselekedeteink és választásaink 98% -át.

A teljes képet legtöbbször nem vagyunk képesek meglátni, ha csupán a szabad szemmel látható külső rétegeket vizsgáljuk meg.

A tudás felszabadít, tartja a mondás. A tudás pedig mélyen bennünk van, a belső rétegekbe süllyedve, amit fel kell hozni onnan. De ott van. Ezt garantálom.

A lélek a TUDÁS-ra vágyik, ez volt a hajdani emberpáros legnagyobb vágya. Meg akartuk tudni milyen a másik véglet. Az érzelmek ellentéte, azaz a DUALITÁS.
A KíSÉRTÉS azt jelenti, kissé értjük csak. Addig KÍSÉR-t, amíg meg nem értjük, amíg nem ismerjük meg, hogy milyen érzés. Azaz meg nem TUDJUK.
De ez aztán belevisz egy oda-vissza, adok-kapok játszmába, kipenderít a Földi paradicsomból, és belekerülünk a karmikus mókuskerékbe.
A karma egy ELLENTÉTES ÉRZELMI TAPASZTALÁS, mely az adok kapok törvényén alapul és kiegyenlítést követel.

Az élet maga a FÖLDI PARADICSOM. Mi teremthetjük azzá a gondolataink által. Ezért fontos a tudás. Meg kell tudnunk, hogy mi miért történik, hogy aztán ne kísértsen és ne bántson többé, és visszatérhessünk a jóba, az Édenbe, itt a Földön. El tudjuk engedni, hogy tovább léphessünk a utunk következő állomása felé.

Intuíció edzés

Az SGM belső iránytű
egyéni konzultáció, lélekutazás

100 EUR

/ alkalom

Ajándék

Jelentkezz be egy előzetes, 15 perces ingyenes beszélgetésre, mielőtt a workshopra vagy az egyéni konzultációra, lélekutazásra időpontot egyeztetnél.

Időpont az adatlap kitöltésével igényelhető:

Is It the next Da Vinci Code?

The Dance of the Souls will be launched soon.

Ez az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy weboldalunk a lehető legjobb élményt nyújtsa. Bővebben »