Lélekbe Utaztatás

SDM - Soul driven methods
Szív és Lélek vezette Metódusok

Légy ébren

Sem félni sem megijedni nem kell, inkább ÉBEREN élni.

Számtalan viharon megyünk keresztül, de rajtunk múlik, hogy hogyan vesszük a hullámokat, és tartjuk-e az útirányt.
Neked szól

Neked szól a lélekbe-utazás, SDM metódus,

Elsö pillantás

Az élet kicsit másképp

Segítek rápillantani mindenre úgy, mintha most látnád először!
Így szabadulhatsz meg attól, ami már méltatlan hozzád, amit már kinőttél. Így indulhatsz el új úton, amelyen már nem káprázatod, hanem éberséged vezet majd. Mielőtt egyetlen lépést is tennél, látnod kell az igazi perspektívát, személytelenül, ítéletmentesen.

Mi az?

Az SDM szemléletmód

 

Beszélgetünk, kicsit másképp. Csukott szemmel. Kicselezzük az egót.

Mert “Jól csak a szívével lát az ember.” Én tovább szövöm ezt a gondolatot: 

Jól csak a szívével gondolkozik az ember.

Jól csak a szívével érez, hall, érint(kezik) az ember. 

Mintha levennénk az öt érékszervünkről az illúzió szemüvegét, maszkját, füldugóját, kesztyűjét. Az SDM szemléletmódra 2015 óta, könyveim írása során tanítanak folyamatosan az égiek.

Jézus, aki azt kérte, hogy Jeshuának nevezzem, ő is ezzel a módszerrel gyógyította meg a VAK EMBERT. 

Ezzel a szemlélettel íródott a Lelkek Tánca c. spirituális történelmi regényem is, melyben egy egészen más nézőpontból mutatom be legendás történelmi személyek életét és karmikus kiegyenlítődéseiket.

Az SDM szemlélettel magasröptéből, a sas éleslátásával vizsgáljuk meg az élethelyzeteket, kapcsolatokat, embereket és cselekedeteiket.

“Ott kissé mások a látási viszonyok”, mondta egyszer nekem viccesen Jeshua, amikor arról panaszkodtam, hogy ott fenn, a gondolati, 5. dimenzió síkján, mennyivel szebb és jobb minden.

Rétegek

Az emberi lélek rétegei

Az emberi lélek ugyanolyan rétegezett, mint a fizikai test. A tudatos énünk a külső bőrfelület, a tudatalatti réteg, pedig olyan, mint a fizikai testben a belső szervek. Ez tökéletesen szimbolizálja azt, hogy mennyivel több minden rejlik a nem látható rétegekben.

A tudatalattinkban elraktározott előző életbeli emlékek, érzések, karmikus kiegyenlítési feladatsorok vezérlik cselekedeteink és választásaink 98% -át.

A teljes képet legtöbbször nem vagyunk képesek meglátni, ha csupán a szabad szemmel látható külső rétegeket vizsgáljuk meg.

A tudás felszabadít, tartja a mondás. A tudás pedig mélyen bennünk van, a belső rétegekbe süllyedve, amit fel kell hozni onnan. De ott van. Ezt garantálom.

A lélek a TUDÁS-ra vágyik, ez volt a hajdani emberpáros legnagyobb vágya. Meg akartuk tudni milyen a másik véglet. Az érzelmek ellentéte, azaz a DUALITÁS.
A KíSÉRTÉS azt jelenti, kissé értjük csak. Addig KÍSÉR-t, amíg meg nem értjük, amíg nem ismerjük meg, hogy milyen érzés. Azaz meg nem TUDJUK.
De ez aztán belevisz egy oda-vissza, adok-kapok játszmába, kipenderít a Földi paradicsomból, és belekerülünk a karmikus mókuskerékbe.
A karma egy ELLENTÉTES ÉRZELMI TAPASZTALÁS, mely az adok kapok törvényén alapul és kiegyenlítést követel.

Az élet maga a FÖLDI PARADICSOM. Mi teremthetjük azzá a gondolataink által. Ezért fontos a tudás. Meg kell tudnunk, hogy mi miért történik, hogy aztán ne kísértsen és ne bántson többé, és visszatérhessünk a jóba, az Édenbe, itt a Földön. El tudjuk engedni, hogy tovább léphessünk a utunk következő állomása felé.

lélek utaztatás

Az SDM lélek utaztatás

20.000 Ft

/ alkalom

Ajándék

Jelentkezz be egy előzetes, 15 perces ingyenes beszélgetésre, mielőtt a Metatronian lélek utaztatásra időpontot egyeztetnél.

Időpont az adatlap kitöltésével igényelhető:

Is It the next Da Vinci Code?

The Dance of the Souls will be launched soon.

Ez az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy weboldalunk a lehető legjobb élményt nyújtsa. Bővebben »