284836373_1418912671864819_6868669415124560989_n
5/5

Berti M. Bagdi

Lili kalandjai a szivárványon túl

Ez a mese segít abban, hogy jobban hallgass az intuíciódra az angyalok segítségével. Ezáltal nyugodtabb, örömtelibb és sikeresebb életet élhetsz.

Egyedi mesekönyv

Különleges, mert

Kukkants bele a könyvbe, és hallgasd meg a betétdalt!

Lili kalandjai App

Töltsd le a zenés interaktív hangoskönyvet, amely több nyelven is hallgatható.
Nyelvtanárok ajánlják nyelvtanuláshoz is.
A mesemondók:
Angolul: Chelsie Moso
Németül: Karl Noémi
Magyarul: Berti M. Bagdi

Az ausztrál-magyar író

Berti M. Bagdi

Minden gyermekben meglátom a jövő minőségét. Ez inspirált arra, hogy ezt a mesét megírjam. 

Ha örömteli életet szeretnél élni, válassz örömteli gondolatokat – súgták a fülembe az angyalok.  – A mese a boldog élet három alappillérjéről szól:

Megengedni, Elfogadni, Megvárni…

Rajzolta

Illusztrátor:
Steiner Anita

A könyv illusztrálására több remek jelentkező is akadt, nem tudtam dönteni. Kértem az angyalok segítségét. Kalapba dobtuk a neveket, és kihúztuk Anita nevét, aki nem csak a legjobb választás lett, hanem közeli barátokká is váltunk, ami egy ajándék mindkettőnk számára. Az alábbi videóban megnézhetitek, hogyan választottuk ki a cica nevét.

Az olvasóm, Uglár Anna Ilona írta, aki a cica nevét javasolta: 

“Első gondolatként jött ez a név, miközben a cica képét néztem… Hétfő éjjel jött egy olyan gondolat álmomban, hogy a “Szeszi” névre szavaztak a legtöbben, pedig nem is volt szó, semmilyen szavazásról! Mindezek ellenére mégsem hittem benne, hogy ez a név lesz kiválasztva…S hogy mégis így lett számomra, az egy újabb jelzés, hogy jobban figyeljek oda a “jelekre.  KÖSZÖNÖM NEKTEK ÉS AZ ANGYALOKNAK IS!”

 

Könyv turné

Zenés meseolvasás

Hazai és külföldi óvodákban, és iskolákban is rendszeresen tartok 45 perces zenés mesefelolvasásokat.  Jelentkezz, ha pedagógus vagy, és szeretnéd, ha a ti intézményetekbe is ellátogatnék. Zenés, interaktív foglalkozás, beszélünk az angyalokról is. A gyerekek imádják. 

Megrendelés

Ha van rá lehetőséged, egy tetszőleges összeggel is támogathatod a missziónkat, ami persze további remek művészeket foglalkoztat, mint az illusztrátor, grafikus, könyvszerkesztő, lektor, tördelő, nyomdász, rendezvényszervező munkatárs 

KÖSZÖNJÜK!

Lelkek Tánca Alapítvány:

Magnet bank:

16200106-11696711 

Cégjegyzék száma: 01010012996 

Adószáma: 19286000-1-41

Alapító: Berti M. Bagdi

Képviselő: Nemecz Mariann

Telefon: +36 30 160 33 00