Rólam

Ismerj meg

Szia, a nevem Berti!

Ismerj meg

Szia, a nevem Berti!

A kedvenc gyümölcsöm a görögdinnye.

Imádom a zenét. Szeretek énekelni és zongorázni, de sajnos nem egyszerre. Ezért nagyra becsülöm azokat, akik erre képesek.

Ha választani kellene kutya és macska között, nem tudnék. Imádom a gyermekeket, és ők is engem.  Nekem is van kettő. Nagy dolgokat hajtunk végre a gyerekekkel. Ők a jövő, és ezt nagyon komolyan veszem.

Egy világutazó vagyok. Négy országban éltem már, ausztrál-magyar állampolgárként tíz év után, 2020 szeptemberében visszatértem az ausztráliai Perth-ből szülővárosomba, Budapestre.

Törekszem az IGAZSÁGOT meglelni mindenben. Hiszek az Igaz Barátságban, az Igazi Küldetésben, az Igaz történetekben, és az Igaz Szerelemben.

A húszas éveimben azt gondoltam, hogy a szépség, a jóság és a szorgalom elég az Élet Művészetéhez.

Ma azt gondolom, így visszatekintve, hogy mindehhez még hozzátartozik a Forrest Gump-effektus:
“Jó időben lenni, jó helyen”. 
De amíg a szépség, a jóság és a szorgalom rajtam múlik, a Forrest Gump effektus felett nincs uralmam. Ezért keresem szüntelen azt, aki ezért felelős. A Megfoghatatlan Csodagyárost, a Meglepetések Mesterét, a Kreatív Rendezőt, a Teremtőt, és buzgó segítőit az Angyalokat.

Aki keres, az pedig talál. Korábban csupán a segítségért imádkoztam Istenhez és az Angyalokhoz, most már beszélgetünk is. Hajnal négykor pontban ébresztenek.
Ilyenkor csukott szemmel jegyzetelek, félálomban. Nem kelek ki az ágyból mint Neale Donald Walsch. Ahhoz túl álmos vagyok olyankor. Ezért megtanultam csukott szemmel szépen írni.

Akik ismernek, azt mondják, hogy klasszul főzök, jó az ízlésem, és hű barát vagyok. Valamint hogy az életem csupa szín és izgalom. Szeretem a változatosságot, és új dolgokat megtapasztalni, tanulni. 
Voltam már pénzügyi tanácsadó, arcfestő, sminkes, színész, producer, riporter, blogger, és jelenleg publikált író vagyok. Mindig kész vagyok egy olyan új dolgokba, misszióba belevágni, melyet még senki
nem csinált azelőtt. Jelenleg épp Leonardo da Vinci szüleiről írok könyvet.

Körbeutaztam a világot már jutalomutakkal 2000 és 2006 között, az OVB Magyarország sikeres területi igazgatójaként. De hasonlóan elnyertem a top sales menedzseri címet 2012-ben, Ausztráliában, a
L’oreal Lux 250 menedzsere közül.  Ezek után az egyik legfelkapottabb Jégkirálynő, azaz Elsa lettem Perth-ben, az „Amazing Kids Parties”,
ausztrál gyerek-party szervező cégnél, mialatt könyveimet írtam, melyek elnyerték a hazai olvasók szívét. Mióta visszatértem Magyarországra sok sok gyermek szívét megmelengettem meseolvasás-turnéimon nem csak hazánkban, hanem a környező országokban is.

Valamint világklasszis hegedűművész David Garrett-tel és még sok neves hazai művésszel készítettem riportokat spirituális témákról.

Lili Kalandjai c. mesekönyvem applikációját nem rég készítettük el, mely
jelenleg három nyelven (magyarul, angolul és németül) hallgatható, de már olaszul is készül a fordítás. 

Érettségi előtt elvégeztem a Domján László által vezetett Agykontroll tanfolyamot, valamint 2017-18-ban a Reiki Association International által szervezett Angyal-kommunikációs tanfolyamot, a Reiki I-et, és az Esszénus Mesterképző kurzust. Itt megtanultam az energiákkal dolgozni és gyógyítani. 

Amióta az “Angyalokkal Szárnyalók” című regényemet 2015-ben elkezdtem írni, folyamatosan nyílnak a tisztánlátó, halló, és érzékelő képességeim, melyeket minden nap fejlesztek. Olyan képességek ezek, amelyek
mindenkiben benne vannak, de edzeni kell, hogy szép “kigyúrt” legyen. 

Hogy hogyan? 

Ebben segíthetek. Egyszerűen hinni kell benne, és elkezdeni befele figyelni, valamint sokat meditálni, és lejegyzetelni mindent. 

Hajnali beszélgetéseink, meditációim és a legújabb spirituális történelmi regényem, “A Lelkek Tánca” megírása során, egy különleges látásmódra tanítottak meg az égiek, amit elneveztem “Metatronian szemléletmód”-nak. 

Ha keresed az életed értelmét, és igazságát, ha nem tudod hogyan ismerd fel, és vonzd be az igaz lélektársadat, ha nem sikerül rendezned régi konfliktusodat valakivel, pedig már többször próbáltad, vagy útkeresésed válaszúthoz ért, akkor szeretettel meghívlak egy Metatronian lélek utaztatásra, melyről bővebben ezen az oldalon olvashatsz.

Valamint teljes szívvel ajánlom, hogy olvasd a könyveimet, melyek már számtalan ember számára nyújtottak iránymutatást, és ébresztették rá az élet láthatatlan működésére, és a benne lévő csodákra.

Kérlek hogy olvass, láss és hallj nyitott szívvel!

Is It the next Da Vinci Code?

The Dance of the Souls will be launched soon.

Ez az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy weboldalunk a lehető legjobb élményt nyújtsa. Bővebben »