Felhasználási feltételek

A jelen Felhasználási feltételek Bagdi Berta Marianna, a továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett weboldal (www.bertimbagdi.com a továbbiakban: Weboldal) szolgáltatásai igénybevételének feltételeit tartalmazza.

Felhasználónak minősül a Weboldal látogatója, illetőleg mindenki, aki a Weboldal bármely szolgáltatását igénybe veszi (a továbbiakban: Felhasználó).

Amennyiben a Felhasználó a Weboldal bármely szolgáltatásának használatát megkezdi, elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket. Az Üzemeltető bármikor jogosult a Felhasználási feltételek módosítására. A módosításról a Weboldal nyitóoldalán közzétett rövid felhívásban tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően bármely szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a Felhasználási feltételek módosítását.

1) A Weboldalon található tartalom az Üzemeltető szellemi tulajdonát képezi, amely szerzői jogvédelem alatt áll a 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései alapján, mely előzetes írásbeli engedély nélkül semmilyen formában nem használható fel. Az oldalon található összes tartalom felhasználása, feldolgozása, utánközlése akár részben, akár egészben csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével, a forrás aktív linkkel történő megjelölésével lehetséges. A Weboldal bármely tartalmának megváltoztatása, engedély nélküli utánközlése, bevételszerző tevékenységre való felhasználása jogellenes. A Weboldal egyes részeit a Felhasználó kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az így többszörözött tartalom további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. Jogosulatlan felhasználás esetén az Üzemeltető jogait büntető- és polgári eljárás keretében érvényesíti.

2) Amennyiben bármely természetes vagy jogi személy a saját weboldalán a Weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket kíván elhelyezni, azt kizárólag az Üzemeltetővel való megállapodás (pl. banner-csere, vagy hirdetési, illetve együttműködési kampány) alapján jogosult megtenni.

3.) Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért – Üzemeltető saját hirdetései kivételével – az Üzemeltető nem vállal felelősséget. Amennyiben a Weboldalon mások által üzemeltetett weboldalakra mutató linkek is találhatók, és az Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy a linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról. Ezen felül az Üzemeltető az általa használt linkek, illetve az általuk elérhető weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, és azok tartalmát nem ellenőrzi.

4.) Az Üzemeltető nem vállal felelősséget a Weboldalon a Felhasználó által közzétett hozzászólások tartalmáért. A Felhasználó kizárólagos felelősséget vállal az általa közzétett tartalmakért.

5.) A Weboldal tartalma tájékoztató jellegű, a Weboldalon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért, és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az Üzemeltető nem felel, ugyanakkor törekszik a Weboldalon található információk szakszerű tartalommal történő elhelyezésére és folyamatos frissítésére. A Weboldalon megjelenő információk és adatok saját célú felhasználása kizárólag a Felhasználó felelősségére történhet.

6.) A Felhasználó az általa használt szoftver- és hardvereszközök aktualitásáért és alkalmasságáért önmaga felel.

7.) A Felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely a Weboldal működését, vagy az azon kínált szolgáltatások működését veszélyezteti, zavarja vagy lehetetlenné teszi, valamint tilos hozzáférnie olyan adatokhoz, melyek hozzáférésére nem jogosult.

8.) A szolgáltatás egyes elemei csak regisztrációval vehetők igénybe. A regisztráció szükséges feltétele annak megerősítése, hogy a Felhasználó a Felhasználási feltételek tartalmát ismeri. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Felhasználási feltételek megszegése vagy a jogszabályok megsértése esetén regisztrációja törlésre kerülhet. Az Üzemeltető kizárja a felelősséget a Felhasználó minden ebből eredő káráért.

9.) Az Üzemeltető megvásárolható kiadványaira pénzvisszafizetési garancia nem vehető igénybe.

10.) A megrendelő a megvásárolt szolgáltatások sikeres kifizetése esetén a megrendelő által megadott emailcímre automatikus értesítést kap.

11.) A regisztrációval a Felhasználó beleegyezik, hogy a megadott e-mail címére az Üzemeltető reklámcélú elektronikus üzeneteket, hírleveleket küldjön. A Felhasználó bármikor letilthatja az elektronikus hirdetések fogadását. A regisztráció során megadott adatok kezeléséről az Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.

12.) Az Üzemeltető által végzett tevékenység, illetőleg a Weboldalon igénybe vehető szolgáltatások nem minősülnek sem egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlatnak, sem pedig nem konvencionális gyógyító és természetgyógyászati tevékenységnek.

Is It the next Da Vinci Code?

The Dance of the Souls will be launched soon.

Ez az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy weboldalunk a lehető legjobb élményt nyújtsa. Bővebben »