5/5
Berti M. Bagdi

Angyalokkal szárnyalók

3.490 Ft

Digitális formában: 1.990 Ft

Ki ne szeretne hinni az angyalokban? Hiszen felnőttként is gyakran reménykedünk a csodákban, amikor nehéz helyzetbe kerülünk. A napjainkban játszódó fordulatos, romantikus, spirituális regényben betekintést nyerhetünk bátor és hű őrangyalaink és a sötét angyalok kulisszatitkaiba…
Bővebben »

Rádióinterjú

Oláh Andrea - Könyvben utazom című műsora / Trend FM

A könyvröl bövebben

Az angyalok nélkül lehet élni, de nem érdemes.

Ki ne szeretne hinni az angyalokban? Hiszen felnőttként is gyakran reménykedünk a csodákban, amikor nehéz helyzetbe kerülünk. A napjainkban játszódó fordulatos, romantikus, spirituális regényben betekintést nyerhetünk bátor és hű őrangyalaink és a sötét angyalok kulisszatitkaiba. a könnyed de mégis mély mondanivalóval átszőtt történetben két hősnő küzd: Lili az emberlány, aki folyamatosan keresi helyét , a Földön, Violet pedig, aki emberből vált angyallá, az Égben. Láthatjuk hogyan segít Violet és a trendi őrangyaltársai Lili és barátai sorsának beteljesítésében, boldogságuk megtalálásában. A Sötét Démon Herceg mindent megtesz, hogy mindezt hátráltassa. Az angyalok feladata nem könnyű, hiszen nem csak a démonokkal kell megküzdeniük, de el kell érniük, hogy védenceik hallgassanak rájuk.

A könyv javarészt médiumi közvetítések által íródott, célja, hogy inspiráljon mindenkit arra, hogy kapcsolatot teremtsenek az őrangyalaikkal.

Is It the next Da Vinci Code?

The Dance of the Souls will be launched soon.

Ez az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy weboldalunk a lehető legjobb élményt nyújtsa. Bővebben »