Lelkek Tánca

5/5
Berti M. Bagdi

Lelkek tánca

4.990 Ft

Kedvezményes online ár: 3990Ft a Lírától.

A Lelkek tánca című történelmi jellegű spirituális regény egy formabontó logikai rendszerben mutatja meg a karma és az élet törvényeit, az elmúlt kétezer évben élt legendás történelmi személyek lehetséges reinkarnációin keresztül.
Bővebben »

Leonardo mosolyog a borítón...

A Lelkek Tánca egy újabb Da Vinci kódot rejt?

“Nem olyan rég egyik könyvesboltban keresgéltem, amikor egy fiatal pár állt mellettem. Épp a Lelkek Táncának a borítóját tanulmányozták. Ha távolodtak, lelkesen fedezték fel Leonardo Da Vinci arcát rajta.” – Varga-Szabó Barbara

 

Teljesen véletlen bújt el a rejtvényeket kedvelő polihisztor a borítómon, ráadásul mosolyogva. “Minden Mindennel összefügg” – írja egy jegyzetében Leonardo. Tehát okkal jelent meg a könyvemen. Vajon miért?  Én már rájöttem, ebből a blogból megtudhatod:

Rádióinterjú

Oláh Andrea - Könyvben utazom című műsora / Trend FM

“A könyvvel a célom, hogy az egyedi szemléletmód bemutatásával, mely a regényt átlengi, hozzásegítsem az olvasóimat ahhoz, hogy saját kapcsolataikat átértékelhessék, hogy életük kríziseit egy friss, újszerű látásmóddal közelítsék meg, és ezáltal gyógyulhassanak, és boldogabb életet élhessenek.”Berti M. Bagdi

A könyvröl bövebben

Jézus élete új szemszögből

A könyv Jézus (Jeshua) életútjának kevéssé ismert szakaszairól és a családjának lehetséges életéről szól, tele izgalmas fordulatokkal és intrikákkal, majd ennek a lélekcsaládnak újabb és újabb leszületései során megélt lehetséges karmikus kiegyenlítődéseit meséli el egészen a jelen korig felfűzve.

A történet tárgyalja többek között Nagy Sándor a hódító tragikus karmáját, érinti az Arthur király legendakört, Szent István és Koppány vezér konfliktusát, Leonardo da Vinci titkát, melyet a Mona Lisába rejtett, valamint Sisi és Andrássy gróf életeken át tartó szoros kapcsolatát.

Hamarosan megjelenik:

Lelkek Tánca II.
Leonardo szüleinek története

A Mona Lisa titka

Ez a történet feltárja, hogy az okát annak, hogy Vinciből származó, fiatalon elárvult, Caterina di Meo Lippi és a sikeres városi jegyző, Ser Piero da Vinci miért nem lehettek egymáséi, attól függetlenül, hogy kétség kívül szerelmesek voltak.

“Leonardo a jegyetfüzeteiben egyetlen kommentárt sem hagyott ránk a  születési körülményeit fűződően, de 1508 tájáról fönnmaradt, (akkor 56 éves) egy szívfájdító megjegyzése arról, miféle előnyökkel jutalmazza a természet a szerelemgyerekeket:  ” Az a férfi, aki kelletlenül, és utálattal egyesül asszonyával, korcs és méltatlan utódokat fog nemzeni – írta -; de ha mindkét részről nagy szerelemben és vágyban egyesülnek, a születendő gyermek is értelmes, életerős és bájos lesz. Feltételezhetjük, de legalábbis remélhetjük, hogy önmagát az utóbbi kategóriába sorolta.” Részlet Walter Isaacson: Leonardo da Vinci című könyvéből. 

Nem csupán abból  feltételezhető okból nem házasodhattak össze, mert a társadalom különböző osztályaihoz tartoztak. Inkább a hit hiányáról volt szó… a boldog kiteljesedében. De felmerült a kérdés, hogy vajon van-e ennek egy magasabb rendű oka is?

MEGRENDELÉS

Korlátozott számban dedikált példányok rendelhetők.

Fizetési módok

Fizetni átutalással a számla kiküldését követően kell.

Számlázás

A számlát emailben küldjük.

Kérdésed van?

Ha maradt kérdésed, amire nem kaptál választ az oldalon, kérlek keress az berti@bertimbagdi.com
email címen.

Is It the next Da Vinci Code?

The Dance of the Souls will be launched soon.

Ez az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy weboldalunk a lehető legjobb élményt nyújtsa. Bővebben »